Ebédmenü alkalmazás Ebéd menü
Töltsd le az Ebédmenü alkalmazást iOS-re! Töltsd le az ebédmenü alkalmazást Androidra!

Éhes vagy?

Ez legyen a legkisebb gondod!
Megmutatjuk, milyen menük közül választhatsz a környéken, de kereshetsz ár vagy távolság alapján is! Sőt, azt is megtudhatod, hogy melyik étterem kínálja a kedvenc ételedet a közelben!

Töltsd le az Ebédmenüt a mobilodra!

Mozdulj ki ebédidőben! Segítünk megtalálni, hogy melyik nap, hol kínálják a legjobb menüket a környéken, így minden nap változatosan telik majd az ebédidő!

Kövess minket Facebookon is!Menü és étterem kereső A keresőben beállíthatod mit ennél és mennyiért. Rákereshetsz kedvenc helyeid aktuális ajánlataira is!

Éttermek a közeledben Megmutatjuk térképen a legközelebbi éttermeket és oda is vezetünk.

Kedvenc éttermeid A gyakran látogatott éttermeket elmentheted a kedvenceid közé, így gyorsan megnézheted, mit kínálnak aznap.


Éttermeknek


Minden nap felírja a menüt az éttermi táblára, pedig tudja, hogy csak az látja, aki egyébként is arra jár? Esetleg megosztja a menüjét az interneten, de ezzel csak a megszokott vendégkört éri el. Képzelje el, milyen lenne egy olyan virtuális táblán közzé tenni kínálatát, amit mindenki lát! Legyen partnerünk, hogy okostelefon alkalmazásunk több ezer éhes használója az Ön potenciális vendége legyen! Mindezt teljesen ingyen!

Saját adminisztrációs felületén állíthatja be a közölni kívánt információkat és teheti közzé menüjét, így pár perc ráfordítással hívhatja meg az egész várost ebédre! Regisztráljon, és a kezébe adjuk az eddigi leghatékonyabb marketing eszközt, amivel valaha dolgozott! Néhány kattintással több száz emberhez juttatja el menüjét, versenytársaival szemben ez kihagyhatatlan lehetőség! Holnaptól nincs maradék, csak teltház!

Közösség

Kövess minket, hogy ne maradj le semmiről!


facebook
instagram
pinterest
google plus


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj nyereményjátékainkról, újdonságainkról.